PRESTASJONS- OG UTVIKLINGSARBEID
I HELE ORGANISASJONER TIL INDIVIDER

DETTE KAN VI HJELPE DEG MED

VÅRE KOMPETANSEOMRÅDER

Vår kompetanse ligger i prestasjons- og utviklingsarbeid i organisasjoner, ledergrupper, avdelinger og individer. Strategi- og målarbeid er viktig, men rett implementering er vesentlig for å få den ønskede effekten. Not-Yet hjelper deg med å få satt planene ut i livet. Fordi vi i Not-Yet anser at fellesnevneren i alt vi gjør er mennesket og hvordan vi mennesker opererer, jobber våre konsulenter med alt fra leder- og prestasjonsutvikling til mentaltrening innen idrett, skoleungdom og mennesker som ikke har det så bra.

 Sammen skal vi gi vårt bidrag til et samfunn med et sunnere tankesett.

Et lederkurs over 4 samlinger som strekker seg over 6 måneder

Lederutvikling

Designer lederprogrammer på alle nivå. Fremtiden vil trolig være preget av stadige omstillinger og behovet for endringsvillighet er nødvendig. Dette krever enda flere dyktige ledere som kan få med seg sine medarbeidere på en best mulig måte.

man2SH

Forretningsutvikling

Bistår deg med å gjøre de nødvendige valg og prioriteringer, sørger for et sunnere tankesett som takler endringsarbeid og ser mulighetene i endrings- og utviklingsarbeidet.

man3SH

Salgstrening

I mange organisasjoner er salgsarbeid en kjempeutfordring. Ofte skyldes dette at mange ikke identifiserer seg som en selger. I tillegg er det ofte mangelfull kompetanse rundt salgsarbeid. Våre tanker, modeller og treninger rundt salg har hjulpet hundrevis av mennesker.

manSH

Presentasjons- og formidlingsteknikk

En av menneskets største frykter er å stå foran en forsamling og prate . Vi holder kurs i hvordan du kan takle det på en best mulig måte. Mentaltrening idrett – vi bistår idrettsutøvere hvordan de kan jobbe mentalt for å få ut sitt potensialet. Idrettslag og foreninger kan avtale foredrag og treningsopplegg.

SALGSKURS

Foredrag

Vi holder foredrag innen alle våre kompetanseområder, på små sener og opptil flere tusen mennesker i salen. Ta kontakt for å høre mer om spennende tema for ditt publikum.

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV